Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.08.2013.

10:02

LE: Partizan, Voša daleko od Evrope

Fudbaleri Partizana i Vojvodine eliminisani su iz Evrope. Partizan je doživeo debakl u Tunu 3:0, dok je Vojvodina poražena 2:1 od Šerifa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Vojvodina je posle solidnog prvog poluvremena primila dva jeftina gola polovinom drugog dela, a bi gol Lekovića doneo nadu u 90. minutu, ali ne i željeni rezultat.

Partizan je očajno odigrao u Švajcarskoj, domaći igrači su lako stizali do šansi i samo je sreća sprečila veći debakl "crno-belih". Kristijan i Marko Šnojvli te Zufi okonačli su nastup našeg šampiona u Evropi.

Paratizan i Vojvodina imaju još jednu šansu da tokom jeseni igraju sa najboljim evropskim klubovima. UEFA će u petak da žrebom odluči koja će od 30 poraženih ekipa iz plej-ofa za Ligu Evrope da zameni suspendovani Fenerbahče.

21:50 Partizan nemoćan, odbrana očajna, 3:0 za Tun

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl u Švajcarskoj, poraženi su 3:0 od Tuna i tako završili svoj nastup u Evropi za ovu sezonu.

Domaćin je poveo već u 15. minutu kada je Kristijan Šnojvli iskoristio lošu reakciju odbrane "crno-belih", da bi potpuno razbili srpskog šampiona u nastavku golovima Marka Šnojvlija i Zufija.

Partizan je u prvih 45 minuta oštećen za gol i penal, u nastavku je Malbašić promašio zicer sa pet metara, ali igrom "crno-beli" nisu zaslužili ništa više od ubedljivog poraza.

Opširnije o meču pročitajte ovde.

Tun – Partizan 3:0 (prvi meč 0:1), dalje ide Tun
K. Šnojvli 15, M. Šnojvli 48, Zufi 76

Tun: Favre – Širinci, Sulmoni, Zigfrid, Luti – Sanogo Žunior , Hediger – Vitver, Zufi, K. Šnojvli - M. Šnojvli

Partizan: Stojković – Volkov, Stanković, Obradović, Aksentijević – Jojić, Marković, Ilić (A. Živković 64'), Malbašić (Brašanac 82') – Ninković – Mitrović (Grbić 67')

20:50 Vojvodina se držala sat vremena, pa poklonila gol

Vojvodina je u Moldaviju otišla sa 1:1 iz Novog Sada, odigrala solidno prvo poluvreme, imala dve dobre šanse, ali i sreću zbog prečke domaćina.

Ipak, u nastavku je pala. Pola sata pre kraja greškom odbrane i golmana Delača Žulijam je doneo prednost Šerifu, a desetak minuta kasnije Fernando je duplirao pogotkom sa 30 metara.

Leković je u finišu smanjio na 2:1 i doneo nadu 'lalama', koje u dodatnih šest minuta nisu uspele da stignu do gola za mesto u Ligi Evrope.

Opširniji izveštaj pročitajte ovde.

Šerif – Vojvodina 2:1 (prvi meč 1:1), dalje ide Šerif
Žulijam 59, Fernando 67 – Leković 90

Šerif: Tomić – Paje, Samardžić, Metua, Balima – Mojal, Selestino – Isa, Rikardinjo, Fernando – Žulijam

Vojvodina: Delač – Leković, Trajković, Đurić, Vulićević – Poletanović, Radoja – Vukčević, Vranješ, Alivodić – Škuletić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

694 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu