Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.08.2010.

23:51

Kristić: „Mora efikasnije“

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Kristić čestitao je svojim igračima pobedu nad Jagodinom rezultatom 2:1, na premijeri pred svojim navijačima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kristić je, takođe, taj trijumf posvetio svom fudbaleru Milanu Vilotiću koji u sredu putuje u Bolonju na operaciju.

„Neka nam Vilota bude živi i zdrav i čekamo ga da se vrati“, rekao je Kristić.

Strateg crveno-belih je prokomentarisao i utakmicu u trećem kolu Jelen Superlige.

Utakmica je bila teška i neizvesna, ali upisali smo pobedu. Istakao bih neefikasnost kao glavni problem, jer je mnogo ranije trebalo da postignemo dva gola, po stvorenim šansama. U tom slučaju utakmica bi imala sasvim drugačiji tok. Ovako smo se pomučili, ali zasluženo bodovi ostaju na Marakani“, istakao je Kristić.

Upitan da prokomentariše igru Andrije Kaluđerovića Kristić je rekao:

Igrao je dobro. Napreduje. Napredak u formi očekujem i od ostalih igrača. Mislim da će biti daleko bolje posle dve nedelje rada u pauzi koja je pred nama“.

Kristić je istakao i atmosferu na stadionu.

Prosto je neverovatno koliko se voli Zvezda u Srbiji i kako uprkos svemu na stadion dolazi ovoliko navijača i bodri nas iz meča u meč. Ova pozitivna energija će morati da se vrati kroz uspehe“, naglasio je Kristić. 

Andrija Kaluđerović:


Slavoljub Đorđević:


Utakmici su prisustvovali i nekadašnji prvotimci Crvene zvezde Nenad Milijaš i Marjan Marković, koji su želeli da daju podršku Milanu Vilotiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu