Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.06.2010.

14:06

Koroman i zvanično u Crvenoj zvezdi

Posle godinu dana provedenih u Južnoj Koreji, Ognjen Koroman je od nedelje ponovo član FK Crvena zvezda.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Krilni igrač je u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda potpisao dvogodišnji ugovor sa ‘crveno-belima’.

“Tek sam stigao. Danas ću se priključiti saigračima i verujem da će sve biti kako treba. Teško mi je palo to što sam bio odvojen od porodice, od dece i srećan sam što sam ponovo tu sa njima i što sam u Zvezdi”, rekao je Koroman.

Koroman je rekao da ne beži od odgovornosti i liderske pozicije u ekipi.

Naravno da sam spreman. Nisam se vratio kao polovan igrač, već kao fudbaler koji ima želju i koji misli da može da pomogne ovom klubu. Odlično se fizički osećam, zdrav sam i verujem da će se to videti i na terenu”, rekao je Koroman.

Koroman je tokom boravka u Inčonu pratio dešavanja u Crvenoj zvezdi i smatra da ekipa ima potencijala za trofeje naredne sezone.

Pratio sam dosta dešavanja u Zvezdi, pa to je moja druga kuća. Ova ekipa je mlada, ambiciozna, imamo odličnog trenera i mislim da će to biti dovoljno za uspehe u narednoj sezoni. Zvezda je tri godine bez titule i sasvim sigurno da će nam prioritet biti da je vratimo na “Marakanu”. Znaju se ambicije ovog kluba, a bilo bi dobro da i što duže ostanemo u Evropi”, zaključio je Koroman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu