Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2010.

21:49

Tores i Džerard nisu na prodaju

Predsednik Liverpula Martin Broton demantovao je spekulacije da će klub morati da proda Fernanda Toresa ili Stivena Džerarda da bi smanjio sve veće dugove.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema finansijskim izveštajima, koje je Liverpul prvi put pustio u javnost, klub je zaključno sa 31. julom 2009. imao gubitke u iznosu od 16 miliona funti u odnosu na profit od 10 miliona u prethodnih 12 meseci. Zbog toga su se i pojavile informacije da je Čelsi spreman da izdvoji 70 miliona za Toresa, a madridski Real 35 miliona za Džerardove usluge.

Ne postoji razlog zašto bismo prodali Toresa ili Džerarda. Ne želimo da prodamo nijednog od njih dvojice. Rafa to ne želi, a ni klub. Nije nam potrebno to da bismo otplatili bilo kakav dug. Tores je jedan od najboljih igrača na svetu i svaki klub bi ga želeo u svojim redovima. Mi ga imamo i nemamo nameru da ga prodamo”, istakao je Broton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu