Nova vest
Fudbal

Petak, 15.01.2010.

16:08

Rafa Benites traži nova pojačanja

Trener fudbalera Liverpula Rafael Benites istakao je da su njegovom timu neophodna pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Liverpul je do sada doveo samo Argentinca Maksija Rodrigesa, ali su se u porazu od drugoligaša Redinga u FA kupu povredili Španac Fernando Tores, kapiten Stiven Džerard i Izraelac Josi Benajun. Da stvar bude još gora, Tores će morati i na operaciju desnog kolena zbog čega će pauzirati narednih šest nedelja.

"Naporno radimo kako bismo pronašli dobre igrače, ali je to veoma teško na današnjem tržištu. Moramo da nastavimo da se trudimo", rekao je Benites.

Liverpul je trenutno tek sedmi u engleskoj Premijer ligi, pa je glavni cilj kluba sa ‘Enfilda’ plasman među prve četiri ekipe i učešće u Ligi šampiona i naredne sezone.

"Ova sezona je frustrirajuća za nas. Trebalo je da bude prekretnica, šansa za nas da učinimo nešto veliko. Mančester junajted je prodao Karlosa Tevesa i Kristijana Ronalda, dok Čelsi nije doveo nikog", priznao je španski stručnjak.

"Sada je sve na vlasnicima. Oni moraju da angažuju nove igrače kako nam se ova situacija ne bi ponovila. Ako želimo da se takmičimo sa Mančester junajtedom i Čelsijem treba nam mnogo kompletniji sastav. Naši najbolji igrači moraju da ostanu u Liverpulu, a potrebni su nam i istinski prvoklasni fudbaleri", dodao je Benites.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu