Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2008.

15:23

Milovanović: "Imamo pravo na nadu"

Trener Borca Nenad Milovanović ocenio je da će dueli njegove ekipe sa slavnim Ajaksom biti od ogromnog značaj za taj klub.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Ovo je veliki dan za Borac, za Čačak, za fudbal u zapadnoj Srbiji. Dobićemo veliki publicitet. Igraćemo protiv velikana evropskog i svetskog fudbala, koji ima najbolju školu fudbala u kojoj su stasavali najbolji fudbaleri sveta", rekao je Milovanović. On je apelovao na medije da Borcu posvete više pažnje nego što su činili do sada.

"Našu utakmicu sa Lokomotivom u kvalifikacijama za Kup Uefa nije prenosila nijedna televizija u Srbiji, dok su Bugari to naravno učinili. Navijači u Srbiji na televiziji mogu da gledaju samo utakmice Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine", rekao je Milovanović.

Trener Borca smatra da je Ajaks apsolutni favorit.

"Borac, ipak, ima pravo na nadu. Daćemo sve od sebe. Pokušaću da taj poznati srpski inat podignem na najviše nivo. Ajaks je ogroman motiv. Grad se polako diže na noge, počeo je već posle pobede nad Lokomotivom", kazao je Milovanović.

Čačani, zbog stadiona koji ne ispunjava uslove Evropske fudbalske unije, verovatno neće moći da Ajaks dočekaju u svom gradu.

"Do sada smo igrali u Smederevu i voleo bih da, i zbog nas i zbog građana Smedereva, tamo ugostimo i Ajaks. Postoji mogućnost da se igra na stadionu Crvene zvezde ili Partizana, ako Ajaks bude tražio da igra u noćnom terminu", rekao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu