Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2008.

23:49

PL:Trojka nastavlja borbu za titulu

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

U utorak i sredu igraju se mečevi 24. kola u engleskoj premijerligi. Prvog dana najzanimljiviji susret igra se u Londonu gde Arsenal dočekuje Njukasl. Mančester junajted igra sa, ove sezone, veoma dobrim Portsmutom u sredu. Arsenal je uz Mančester junajted vodeća ekipa na tabeli sa 54 boda. U goste im dolazi Njukasl, koji ima dvostruko manje bodova od vodećeg dvojca.

Dve ekipe sastale su se pre samo nekoliko dana u okviru FA kupa kada je Arsenal slavio sa 3:0. Ekipu „Svraka“ od utorka će pojačati i Denis Vajs, koji je prihvatio da bude prvi pomoćnik novog trenera Kevina Kigena.

U sredu će biti odigrana dva zanimljiva susreta. Četvrtoplasirana ekipa Evertona dočekuje Totenhem. Ekipa iz Liverpula ima čak 15 bodova prednosti u odnosu na londonsku ekipu. Mančester junajted igra sa Portsmutom, koji je na devetom mestu sa 37 bodova. Čelsi u meču sa Redingom ima priliku da zadrži priključak sa vodećim ekipama, ta kojima trenutno zaostaje četiri boda.

Mečevi koji se igraju u utorak:

Arsenal - Njukasl
Bolton - Fulam
Midlzbro - Vigan
Sanderlend - Birmingem

Raspored mečeva u sredu:

Čelsi - Reding
Derbi - Man Siti
Everton - Totenhem
Man Utd - Portsmut
Vest Hem - Liverpul

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu