Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.02.2022.

20:40

Stanojević uzeo na sebe poraz i objasnio gde je pogrešio

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obrazložio je poraz od Crvene zvezde na konferenciji za medije.

Izvor: MS

Autor: MS

Stanojević uzeo na sebe poraz i objasnio gde je pogrešio
Foto: MS/B92.net

Vidno neraspoložen je stigao pred novinare i priznao da je najveći krivac za rezultat na stadionu "Rajko Mitić".

"Zaslužena pobeda Zvezde, mnogo su bolje ušli u utakmicu od nas. Bili . u napadu nismo imali rešenja, brzo smo gubili lopte, nismo bili ni u duelima... Kada je tako kažem onda je jasno da sam napravio loš odabir ekipe. Lično sam birao tim i evidentno pogrešio. Čista pobeda Zvezde", rekao je Stanojević.

Detaljnije je objasnio.

"Trebalo je da napravim takmičarskiji tim, kao što smo ušli u drugom poluvremenu. Bili smo bez svežine, potrošila nas je Sparta, ali ne želim alibi da pravim oko toga. Možda je trebalo da napravim promene, kao što sam uradio na startu drugog poluvremena".

On je istakao da mu je najviše žao navijača Partizana.

"Trgli smo se u drugom poluvremenu, ali nismo bili dovoljno dobri da bih ih ugrožavali. Nije da nismo hteli da bude bezopasni, ali pita se nešto i protivnik. Zvezda nam nije dala".

Partizan sada ima dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Nikad nisam govorio o favoritu. Srećan sam što su svi pre prvenstva govorili da nemamo šanse. I dalje smo u trci, imamo dva boda više i teška je liga, nije lako pobeđivati. Zadovoljan sam što je bio pun stadion, ne pamtim da je ovako bilo... Ne mogu da budem srećan što smo izgubili".

O trci za titulu...

"Mnogo je bolje nego da smo na plus dva, nego na minus pet. Ako pokažemo da smo pravi zadržaćemo prednost. Odigrali smo mnogo utakmica, ako smo pravi neće biti problema. Sve zavisi od nas".

Za sudiju Srđana Jovanovića je rekao da je uradio dobar posao.

"Zašto mi je dao žuti karton? OK, nemam zamerke, gledajući je kontrolisao utakmicu. Da li je grešio ili nije napraviće se analiza. Mislim da nije grešio", zaključio je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu