Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.09.2006.

11:40

Švedska trojka tragom Hrvata

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Slučaj Darija Srne, Boška Balabana i Ivice Olića, koji su izbačeni iz hrvatske reprezentacije zbog nediscipline, neće ostati usamljen uoči kvalifikacionih susreta za nastup na Evropskom prvenstvu 2008. godine u Švajcarskoj i Austriji.

Švedski selektor Lars Lagerbek odlučio je da iz tima pred meč sa Lihtenštajnom izbaci Zlatana Ibrahmovića, Ulofa Melberga i Kristijana Vilhelmsona, koji su disciplinu prekršili u nedelju.

Oni su tog dana bili slobodni, s tim što su morali da se vrate u hotel do 23 časa. Međutim, oni su u hotel stigli sa dva sata i 15 minuta zakašnjenja.

Tri fudbalera kažnjena su neigranjem u duelu sa alpskom selekcijom, što je pogodilo Lagerbeka. Selektor je izjavio da je to bila jedna od najtežih odluka u njegovoj karijeri. Umesto kažnjenih u tim su pozvani Tedi Lučić, Stefan Išizaki i Fredrik Berglund.

Zlatan Ibrahimović je najoštrije reagovao na kaznu i zapretio da više nikada neće igrati za reprezentaciju, ali se na kraju izvinio saigračima i navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu