Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.12.2004.

14:30

Mrđa ponovo u Jedinstvu sa Uba

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa u prolećnom delu prvenstva Srbije i Crne igraće za Jedinstvo sa Uba, navodi se na zvaničnom sajtu aktuelnog prvaka zemlje.

"Posle duge pauze zbog povrede i velike konkurencije za mesto u napadu, a posle razgovora sa trenerom kluba Ratkom Dostanićem, procenjeno je da je za mladog napadača najbolje da na proleće igra na dvojnu registraciju za ubsko Jedinstvo, da bi se što pre vratio u formu", navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Mrđa je u sezoni 2003/04 bio jedan od nekolicine fudbaera Zvezde koji su igrali za drugoligaša sa Uba, a sa njim su na pozajmici između ostalih bili Dušan Basta i Boško Janković. Po povratku u Beograd Mrđa se susreo sa ozbiljnom konkurencijom, tandemom Žigić – Pantelić i džokerom šampiona Nenadom Stojanovićem.

Povreda koju je doživeo dodatno ga je udaljila od tima, pa je u klubu procenjeno da je za Mrđu najbitnije da u sledećih nekoliko meseci redovno igra fudbal, i na taj način vrati formu i samopouzdanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu