Nova vest
Fudbal

Subota, 20.10.2018.

22:45

Ponor Monaka produbljen i na trenerskom debiju Tijerija Anrija

Fudbaleri Monaka Poraženi su od Strazbura u meču desetog kola francuske Lige 1 sa 2:1.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ponor Monaka produbljen i na trenerskom debiju Tijerija Anrija
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Tijeri Anri je u svom trenerskom debiju na klupi kluba za koji je nekad igrao, doživeo poraz koji je uspeo da ublaži u poslednjim minutima utakmice.

Strazbur je poveo sa 1:0 u 17. minutu kada je Tomason iskoristio Lalin perfektan centaršut iz pozadine i nespretnu odbranu Sija kome je lopta posle udarca glavom prošla kroz ruke.

Domaćin duplira prednost u 84. minutu kada Motiba u kontri lako daje gol za 2:0. U međuvremenu je Monako ostao sa desetoricom zbog nespretnog starta Grandsira u 66. minutu.

I tako sa igračem manje "kneževi" su uspeli da postignu gol u prvom minutu sudijske nadoknade kada je Tilemans bio precizan sa bele tačke.

Ovim porazom, Monako je nastavio svoj ponor u ovoj sezoni pošto je posle deset utakmica sa šest bodova na pretposlednjem 19. mestu u ligi.

Strazbur je šesti sa 15 bodova, a Tijeri Anri će imati težak zadatak da ekipu koja je pre samo godinu i po dana bila šampion Francuske makar ostavi u najjačem rangu takmičenja narednog proleća.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu