Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.04.2016.

16:36

To beše u Ranijerovoj? Ne, u Vardijevom bulevaru

Gradonačelnik Lestera rekao je da bi pojedine ulice trebalo preimenovati po fudbalerima kluba iz tog grada, ako osvoje Premijer ligu ove sezone.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

To beše u Ranijerovoj? Ne, u Vardijevom bulevaru
Getty Images

Kako su preneli britanski mediji, gradonačelnik ser Piter Soulsbi želi da oda počast treneru Lestera Klaudiju Rainijeru i fudbalerima ako ostvare veliki uspeh i postanu šampioni Engleske.

"Lester je u prošlosti već odavao počast sportskim zvezdama. Imamo oblast nazvanu po golferima, a postoji i Linekerov drum. Uspeh fudbalera je plod timskog rada pa bismo u gradu mogli da imao (Džeremi) Vardi područje, ulicu Kaspera Šmajhela, prilaz Danijela Drinkvotera i drum Klaudija Ranijerija", rekao je gradonačelnik.

Lester je šokirao fudbalski svet dobrom igrom i rezultatima u Premijer ligi, pošto šest kola pre kraja na prvom mestu na tabeli ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Totenhem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu