Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2015.

11:57

Portugal: Jović u januaru Benfikin?

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača Benfiku, prenose portugalski mediji

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Kako navode ugledni listovi 'A Bola' i 'O Jogo', Jović, koji u sredu puni 18 godina, mogao bi već narednog meseca da postane novi igrač tima sa 'Luža'.

'Orlovi' poslednjih godinu dana figuriraju kao potencijalni kupci super talentovanog napadača, ali su se sve dosadašnje priče završavale uglavnom na novinskim natpisima, pošto zvanične ponude nije bilo.

Mladi reprezentativac Srbije član je najtrofejnijeg srpskog kluba od svoje osme godine, a sa samo šesnaest debitovao je za prvi tim.

Do sada je u crveno-belom dresu sakupio 46 nastupa i upisao 13 pogodaka.

Ipak, Zvezda neće u potpunosti profitirati od jednog od najtalentovanijih momaka iz svoje generacije, kada do transfera dođe, jer je bila primorana da zbog ekstremno teške finansijske situacije proda 70 odsto igračevog ugovora menadžerskoj agenciji.

Takođe, Benfika je ranije pokazivala zainteresovanost i za mladi dvojac Partizana – Andriju Živkovića i Ivan Šaponjića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu