Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2015.

20:37

Terzić: Grujić dobija Džerardovu ’osmicu’

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su se ’crveno-beli’ dogovorili sa Liverpulom oko transfera Marka Grujića na „Enfild“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Terzić je u razgovoru za Radio-televiziju Republike Srpske potvrdio informacije koje su se pojavile ranije tokom dana – da će Zvezda za Grujića dobiti sedam miliona evra, kao i deset odsto od narednog transfera.

Mladi fudbaler će do kraja sezone ostati u redovima vodećeg tima Superlige Srbije, a na leto se preseliti u Liverpul.

Mi ćemo u ova tri dana potpisati ugovor sa Liverpulom. To je rekordan transfer. Marko Grujić će potpisati petogodišnji ugovor sa Liverpulom gde će on imati milion i 200 hiljada evra godišnja neto primanja, što znači da će i on imati šest miliona evra od Liverpula. Dobiće osmicu na leđima, broj Stivena Džerarda”, istakao je Terzić.

Terzić je najavio da će Zvezdi dobro doći novac koji će dobiti za Grujića.

Crvena zvezda će tim finansijskim sredstvima dobiti UEFA licencu, izmiriti sve stare dugove, sačuvati svlačionicu, sačuvatio stare igrače, sačuvati trenera Božovića i dovesti sve one potrebne igrače koji su nam potrebni”, naglasio je Terzić.

Ranije tokom dana, Grujić je za B92 rekao da će razmotriti da li je najbolja opcija za njega da pravo iz Srbije ode u Premijer ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu