Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 07.11.2020.

15:00

Bio 12 godina u zatvoru i boksuje sa Hrgovićem

Rajdel Buker i Filip Hrgović imaće veliku borbu u noći između subote i nedelje.

Izvor: SN

Autor: SN

Bio 12 godina u zatvoru i boksuje sa Hrgovićem
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Hrvatski bokser Filip Hrgović smatra se za jednog od najvećih talenata bokserske teške kategorije i ukoliko pobedi Rajdela Bukera mogao bi uskoro da se bori za titulu.

Za medije je govorio o svom predstojećem meču sa Rajdelom Bukerom koji je na programu od 4 časa po našem vremenu u noći između subote i nedelje.

"Nadam se da ću pobediti i dobiti priliku da se borim za svetsku titulu. To je moj cilj – da budem prvi Hrvat koji je šampion sveta u teškoj kategoriji. Ja jesam najbolji i sigurno ću biti novi šampion. Imam taktiku za najveća imena. Buker je u prošlom meču odradio svih 12 rundi sa Kubratom Pulevim, a on sad ima meč sa Entonijem Džošuom. Želim da ga nokautiram i pošaljem poruku celom svetu“, rekao je hrvatski bokser.

Rajdel Buker ima 39 godina i svojevremeno uhapšen za posedovanje velike količine kokaina i osuđen je na 12 godina zatvora koji mogu biti produženi do 30 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu