Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 30.07.2013.

15:16

Besplatna aikido škola za početnike

Aikido klub Centar, u saradnji sa GO Vračar organizuje besplatnu školu aikida u CFK Vračar za početnike starije od 16 godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Besplatna letnja aikido škola počinje u četvrtak 1. avgusta, a treninzi će se održavati u CFK Vračar, utorkom i četvrtkom od 20-21h i nedeljom od 12-13h.

Srednjoškolci, studenti i zaposleni su populacija od koje se najviše očekuje u društvu, pa je važno da se redovno bave fizičkom aktivnošću.

Aikido je jedna od retkih veština sa kojom ne mora da se počne u detinjstvu. Zato su organizatori pokrenuli ovu inicijativu koju sufinansira GO Vračar. Ideju ovog projekta podržala je i Kancelarija za mlade Beograd, pomogavši da što veći broj mladih bude informisan o „Besplatnoj letnjoj aikido školi."

"Svako ko odluči da vreli avgust u Beogradu provede vežbajući aikido u AK Centar imaće priliku da otkrije kako aikido može biti puno toga... Aikido u 21. veku nije samo japanska borilačka veština iz prošlog veka, nego je način kako da ljudi svih generacija vode zdraviji i lepši život. Dakle, aikido može biti: dobro druženje, lek protiv stresa, efikasna samoodbrana, optimalna fizička aktivnost, može biti i japanska borilačka veština koja telo i duh dovodi do harmonije, može biti još mnogo toga, ali... MORATE DA TRENIRATE, pa posle možemo da pričamo o tome šta je aikido za vas."

Svi koji zele da učestvuju mogu se prijaviti putem e-maila ili SMS-a, na telefon 063 35 34 02, odnosno e-mail office@aikido-centar.org.rs tako što će poslati sledeće podatke:

  1. Ime i prezime,
  2. Datum rođenja,
  3. Broj mobilnog telefona,
  4. Email adresu.


Za detaljan program škole i druge informacije pogledajte sajt: http://www.aikido-centar.org.rs/

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu