Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 20.07.2017.

11:39

Avala u nedelju rezervisana za reli

Sportski auto karting savez Srbije, pod pokroviteljstvom grada Beograda, šesti put po redu organizuju "Beogradski reli memorijal Mirko Martinović" na Avali.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Avala u nedelju rezervisana za reli
Ilustracija (Foto: Getty images)

Trkački program vozi se u nedelju Avalskim putem od podnožja do Avalskog tornja i nazad, pa će zbog toga u periodu od 7:30 do 17:30 biti zatvoren za sva vozila koja nisu uključena u takmičenje.

Takmičenje, koje se boduje za Šampionat centralno evropske zone, Šampionat i Kup Srbije, prepoznato je od Republickog ministarstva omladine i sporta kao medjunarodno takmičenje od značaja za Republiku Srbiju.

Avalski toranj će raditi po ustaljenom radnom vremenu od 9 do 20 sati za sve posetioce koji dolaze pešačkom stazom od podnožja Avale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

22 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu