Izvor: B92

Švedska turistička platforma i on-line ”travel club” Destly, poznat po tome što svojim korisnicima u Skandinaviji nudi popuste i do 70% na paket aranžmane i hotelska noćenja, od jula meseca proširio je svoju delatnost i na tržište Srbije.

Ako volite da putujete i uživate u svemu onome što luksuz uistinu pruža, Destly je prava destinacija vašeg internet pretraživača.

Destly je klub ljubitelja putovanja osnovan u Švedskoj krajem 2010. i radi po principu takozvane privatne prodaje, što znači da su ekskluzivne i vremenski ograničene ponude dostupne samo članovima ”travel club-a”, koji imaju priliku da uživaju u atraktivnim i brižljivo izabranim luksuznim hotelima ili putnim aranžmanima, od šik hotela i modernih odmarališta do tzv. citybreak aranžmana koji nas izvlače iz gužve velegrada.

Ovo je veoma atraktivan model poslovanja za kupce, koji kroz Destly prave značajne uštede i istovremeno provedu odmor na nekoj od ekskluzivnih destinacija, ali je takođe veoma zanimljiv i za hotele i turističke agencije koji uz pomoć Destly platforme mogu nesmetano popunjavati svoje neprodate kapacitete, bez otkrivanja ”specijalnih popusta” široj javnosti.

Destly nudi i boravak u malim boutique hotelima s popustom i do 70% ili u dizajnerskim i hotelima sa 5 zvezdica. Ponude su dostupne u određenom vremenskom intervalu i to isključivo članovima kluba, a besplatan pristup omogućen je svima koji vole putovanja i žele sebi da priušte luksuzni odmor po povoljnim cenama .

Član kluba postajete registracijom na www.destly.rs preko koje možete pozvati i svoje prijatelje i biti potencijalni dobitnik neke nagrade.

Za svega nekoliko nedelja rada u Srbiji, Destly je svojim članovima ponudio najrazličitije destinacije i ideje za putovanja od Njujorka, Sardinije, Majorke, Krita, Tajlanda, Praga, Napulja, Lisabona, Londona i Rima, pa do mogućnosti otkrića skandinavskog leta u Geteborgu i Malmeu ili do bega u intimu na krstarenju privatnom jahtom po Mediteranu.

Destly na tržište Srbije dolazi kroz partnersto sa jednom od vodećih kompanija u oblasti digitalnog poslovanja i on-lajn marketinga u ovom delu Evrope – digitalnom marketinškom agencijom Ginger RCA.

"Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Ginger i činjenici da Visit Technology Group, kompanija koja stoji iza platforme Citybreak i suvlasnik je Destly-ja, već posluje u ovom delu Evrope, vidimo potencijal za brzi rast i ekspanziju, jer krajnjim korisnicima na ovim tržištima nudimo nešto vrlo jedinstveno, jedno novo turističko iskustvo", kaže Louise Brudö, direktor i jedan od osnivača portala destly.rs.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.