Egipatski ambasador u Srbiji: "Ne postoje ograničenja"

Ambasador Egipta u Srbiji Amr Aldžovali obavestio je naše turiste da ne postoje restrikcije u odmaralištima u toj zemlji.

Izvor: B92

Utorak, 11.05.2021.

11:20

Egipatski ambasador u Srbiji:
Foto: Depositphotos / slava296

Naime, turisti iz Srbije obratili su se ambasadi Egipta sa pitanjem da li je dozvoljen pristup kafićima i restornima u Hurgadi i Egiptu generalno na šta je Aldžovali odgovorio potvrdno.

"Srećan sam što mogu da podelim sa turistima iz Srbije da ne postoje ograničenja za dnevni pristup hotelima i odmarališnim plažama u Hurgadi i širom zemlje", stoji u ambasadorovoj pisanoj izjavi.

Da li je Egipat postao "nova Grčka"?

Restorani, kafići i drugi turistički sadržaji u Hurgadi trebalo bi da budu dostupni do ponoći i u skladu sa njihovim radnim vremenom, piše u saopštenju.

"Srdačno pozdravljam drage srpske turiste da posete Egipat, da uživaju u prijatnoj klimi u ovo doba godine i da osete i učestvuju u tradicionalnoj kulturi gostoprimstva i praznika", zaključio je Aldžovali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: