Utorak, 02.06.2020.

09:46

Kruševac od Mozzarta dobija moderno sportsko igralište

Uspešna saradnja Kruševca i regionalnog lidera industrije igara na sreću nastavljana je potpunom rekonstrukcijom igrališta na kojem će se u najmodernijim uslovima igrati mali fudbal, košarka i rukomet.

Izvor: B92

Kruševac od Mozzarta dobija moderno sportsko igralište
Foto: Promo

Vođena idejom da sva deca trebaju imati što bolje uslove za bavljenje sportom i da budući šampioni rastu u svim krajevima naše zemlje, kompanija Mozzart je Kruševcu donirala još jedno potpuno novo sportsko igralište.

Teren koji će svim Kruševljanima pružiti idealne uslove za bavljenje fudbalom, košarkom i rukometom, u naselju Ujedinjene nacije (ulica Vesnik mira), u sredu 3. juna od 17.15 časova, svečano će otvoriti ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić i bivši gradonačelnik ovog grada i aktuelni direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Promociju će uveličati i specijani gosti - košarkaška legenda Dejan Tomašević; nekadašnji reprezentativac i aktuelni potredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević; proslavljeni košarkaš i aktuelni direktor Arene Beograd Goran Grbović; nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Srbije i aktuelni tehnički direktor Rukometnog saveza Srbije Ratko Nikolić; fudbalska zvezda i aktuelni potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić; fudbalski reprezentativac Srbije i zvezda Olimpika iz Mareselja Nemanja Radonjić...

Privilegiju da prvi isprobaju specijalnu podlogu imaće mladi kruševački sportisti koji će učestvovati u velikoj sportskoj manifestaciji od nacionalnog značaja. Jedinstvenu priliku da „ukradu“ trikove od legendarnih sportista imaće devojčice i dečaci za koje ćemo organizovati ogledne čaove fudbala, rukometa i košarke.
Foto: Promo
Omiljeno igralište u ovom delu grada na kojem su stasavale brojne generacije dobiće potpuno novi izgled – specijalnu multifunkcionalnu podlogu, profesionalne konstrukcije, zglobne obruče i kliritne table, kao i nove golove za fudbal i rukomet. Sportski kompleks na kojem je rekonstruisana ograda i izgrađene nove tribine, privlačiće različite generacije i ponovo biti jedno od omiljenih mesta za sport, rekreaciju, druženje i odmor u Kruševcu.

Najbolji šuteri imaće dodatnu motivaciju da u takmičenju u šutiranju trojki budu što precizniji, budući da će svaki pogođeni koš, osim prilike za osvajanje sportskih nagrada, imati dodatnu vrednost. U duhu društveno odgovornog poslovanja kompanije Mozzart i ova promocija terena imaće humanitarni karakter, a sav prihod prikupljen od plemenitog takmičenja kompanija Mozzart doniraće za lečenje dečaka Dimitrija Lazića iz Kruševca.

„Dođite da zajedno sa našim specijalnim gostima i brojnim posetiocima, uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci na ovom jedinstvenom sportskom kompleksu“ – poručuju iz Mozzarta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: