Četvrtak, 22.02.2018.

10:15

Krava pretukla devojku koja je pevala pesmu "My Humps" / FOTO

Dvadesetpetogodišnja studentkinja Melisa Mevil iz Engleske naljutila je na svom putovanju po Indiji jednu kravu pesmom "My Humps" grupe Black Eyed Peas.

Izvor: B92

Krava pretukla devojku koja je pevala pesmu
Foto: Thinkstock

Melisa se vraćala u svoj hotel u Džaslameru u Radžastanu, kada je primetila prilično veliku kravu na ulici.

Zadivljena veličinom životinje, počela je šaljivim tonom da peva pesmu "My Humps".

PROČITAJTE JOŠ: Buntovna krava probila ogradu na putu za klanicu, slomila ruku radniku i otplivala u slobodu

Kravi se, međutim, to nije nimalo svidelo. Štaviše, bila je toliko uznemirena da se ustremila rogovima na Melisu i napala je.

Studentkinja je zadobila povrede lica, ramena i kolena, prenosi Dejli mejl. "Udarac je bio toliko snažan da sam odletela nekoliko metara u vazduh, pre nego što sam sletela na zemlju i povredila kolena. Lice i ramena bili su mi rasečeni", rekla je.

PROČITAJTE JOŠ: Kengur pretukao tinejdžera koji je pokušao da ga ubije

"Pretpostavljam da je bila vrlo neraspoložena, na meni je bio toliko krvi... Ipak, bilo je to vrlo zabavno iskustvo. U bolovima sam, i nervira me to, ali je svakako bilo smešno", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: