Comic Con: Najbolji trejleri i tizeri (VIDEO)

Najveći "geek" događaj na svetu, Comic Con u San Dijegu zatvorio je svoja vrata, a tokom četiri dana ljubiteljima stripova, naučne i epske fantastike, superheroja i ostalog pružena je tradicionalna godišnja doza trejlera, najava, intervjua i sve popularnijih (mada prilično besmislenih) "tizera za trejlere".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

10:13

Default images

Jedan od pobednika sigurno je trejler za novog "Pobesnelog Maksa" u kome Mela Gibsona menja Tom Hardi, a Šarliz Teron izgleda kao nikada pre.

Tu su i najave za poslednji deo trilogije Hobit (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), Igre gladi: Sjaj slobode (The Hunger Games: Mockingjay Part I), novi Osvetnici (Avengers: The Age of Ultron), još malo detalja iz predstojećeg okrašaja Betmena i Supermena (Batman v Superman: Dawn of Justice), najava za bizarni horor Kevina Smita o čoveku pretvorenom u morža (Tusk), dodatni detalji o serijama Gotham , Halo, Flash, Daredevil, Constantine, dosad nešto neviđeno - tizer za ispis imena filma (Warcraft)...

Nešto od toga je objavljeno za javnost, a nešto je brzinom svetlosti skidano sa YouTubea pa će ipak još neko vreme ostati samo u telefonima srećnika koji su prisustvovali ekskluzivnim projekcijama.

San Dijego će sledeće godine biti centar "geek" sveta od 9. do 12. jula.

Uživajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: