Jedan trejler da vlada svima (VIDEO)

Tokom poslednjih godina viđali smo trejlere za filmove koji su bili mnogo zanimljiviji nego samo filmovi. I to posebno kada su superherojske avanture u pitanju. "Eterna" je kraljica svih trejlera.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2013.

16:25

Default images

Montirao ga je Vadzim Kudabec, a "Eterna" nije trejler za neki poseban film, nego montaža ključnih scena iz više desetina filmova, od "300" i "Tora" do "Betmen počinje", prenosi Mashable.

Naravno da svi ovi kadrovi zajedno nemaju baš previše smisla, bar što se priče tiče (mada ni u mnogim filmovima nije mnogo drugačije), tokom ovih 6 minuta spektakularnih scena sa odličnom muzikom i efektima. Za sve one koji vole eksplozije i snagatore – ovo mora da se vidi.

Spisak svih filmova iz kojih su uzeti kadrovi pogledajte ovde, ali pre toga zabavite se i u komentarima pošaljite šta ste sve od filmova prepoznali vi.

ETERNA from Behind The Epic on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: