Lori: Doktor Haus je bio noćna mora

Popularni britanski glumac Hju Lori izjavio je da mu je uloga doktora Hausa u istoimenoj američkoj seriji bila "noćna mora" iako je zahvaljujući njoj postao najplaćeniji TV glumac.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 30.04.2013.

09:58

Default images

53-godišnji Lori dobio je dva Zlatna globusa za ulogu namćorastog dr Gregorija Hausa i zarađivao je 250.000 funti (nešto manje od 300.000€) po epizodi. U intervjuu "Radio Tajmsu", Lori je svoj veliku uspeh nazvao "zlatnim kavezom" i rekao da je nekada čeznuo da doživi nesreću kako bi dobio nekoliko slobodnih dana.

"Sa ove distance sve deluje apsurdno i smešno. Šta sam radio osim što sam glumatao i pričao priče sa grupom finih ljudi? Šta je to toliko strašno? Ali rutina iz dana u dan pretvorila se u noćnu moru", rekao je glumac. Serija "Haus" završena je prošle godine, a emitovala se od 2004. do 2012.

Hju Lori ovih dana je opet "u ullozi" muzičara i promoviše svoj drugi studijski album "Didn't It Rain", koji će se u prodaji pojaviti 6. maja. Kao i slučaju prvenca "Let Them Talk", Hju Lori svira i peva američke bluz i odaje počast Nju Orliansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: