Nikolas Džar 31. avgusta u Bašti SC

Jedan od najatraktivnijih i najtalentovanjih muzičara mlađe generacije, Nikolas Džar (Nicolas Jaar) ima samo 22 godine, nastupiće "live" sa svojim bendom u petak 31. avgusta u 22h u Bašti Sava Centra.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

17:11

Default images

Virtuozna mešavina improvizacije, semplova, pevanja i žive svirke učinila je da Nikolas Džar i njegov prateći bend u mnogim relevantim izborima budu proglašeni za "najbolji klupski nastup današnjice", a debitansko ostvarenje “Space Is Only Noise” za jedan od najboljih albuma u 2011. godini. Melanholija, ritmovi, house, minimalizam, jazz, apstrakcije i još puno toga prepliću se sa takvim emocionalnim nabojem da je taj lucidni i originalni miks teško zaboraviti kada ga jednom doživite uživo.

Od prvog zajedničkog nastupa početkom prošle godine na krovu njujorškog Standard hotela preko vodećih evropskih festivala prošlog i ovog leta, do rasprodatih koncerata u svetskim metropolama, Nikolas Džar ne prestaje da svojom muzikom i nastupom izaziva totalnu fascinaciju i oduševljenje.

Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1190 dinara dostupan je u online pretprodaji na sajtovima www.gigstix.com, www.tickets.rs kao i na blagajni Bilet centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: