Smeh do suza: "Složna braća – Next Đeneration" svakog vikenda od 20 časova na TV Prva

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i na duhovit način se predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije, a emitovaće se vikendom od 20h samo na TV Prvoj.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 16.01.2022.

12:06

Smeh do suza:
Foto: Printscreen / TV Prva

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i na duhovit način se predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Pored sjajne glumačke postave u novom serijalu nastupaju i poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta kao specijalni gosti.

Uloge: Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Marko Gvero, Rale Milenković, Nenad Okanović, Nikola Pejakovia, Ljubiše Savanovića, Zoran Cvijanović, Milan Kovačević, Darko Ostojić i Miljan Prljeta, Maja Čampar i Amar Ćorović...

Scenaristi: dr Nele Karajlić i Srđan Janković.

Režija: MIlorad Milinković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: