Kultura

Subota, 13.02.2021.

09:45

Sprema se rimejk kultnog trilera "Face/Off"

Adam Vingard, reditelj predstojećeg obračuna čudovišta "Godzilla vs. Kong", radiće i na rimejku kultnog trilera "Face/Off" iz 1997. godine.

Izvor: Bosonoga

Sprema se rimejk kultnog trilera
Foto: Profimedia

Vingard će scenario napisati sa dugogodišnjim saradnikom Sajmonom Beretom. Njih dvojica prethodno su sarađivali na hororu "Blair Witch" iz 2016, a pre toga na trileru "The Guest" iz 2014, i još jednom hororu "A Horrible Way to Die" iz 2010. godine.

Originalni "Face/Off" režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI, a Kejdž teroristu koji međusobno menjaju fizički izgled.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike.

Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauela, originalnosti i humoru. Ostvario je i veliki komercijalni uspeh i postao film sa najvećom zaradom te godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: