Predsednik Srbije u društvu proslavljenog reditelja Emira Kusturice FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom nalogu na Instagramu fotografiju s rediteljem Emirom Kusturicom sa prijema povodom pete godišnjice rada ruskog portala Sputnjik u Srbiji.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 12.02.2020.

08:30

Default images

"Predsednik Vučić i reditelj Emir Kusturica na prijemu povodom pete godišnjice rada redakcije Sputnjik u Srbiji", napisano je uz fotografiju, na nalogu "Budućnost Srbije AV".

Sputnjik je proslavio pet godina rada u Srbiji svečanim prijemom kojem su, pored Vučića i Kusturice, prisustvovali šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko, bivši načelnik Generalštaba Ljubiša Diković, predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić, glumac Miloš Biković i druge ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: