Fanovi otkrili nelogične greške u "Prijateljima", jeste li ih vi uočili?

Jedan od najzabavnijih sitkoma ikad snimljenih su definitivno "Prijatelji". U 236 epizoda koje su trajale više od 10 godina nagledali smo se mnogo nezaboravnih trenutaka, stoga ne čudi da redovno gledamo njihove reprize.

Kultura

Izvor: B92, index.hr

Utorak, 19.11.2019.

15:13

Fanovi otkrili nelogične greške u
Foto: Printscreen / YouTube

Što više gledamo neke epizode, znamo da je velika šansa da ćemo uočiti poneku nelogičnost koja se zalomila u scenariju.

Tako su se obožavaoci malo začudili kada su shvatili da Ros i Monika u jednoj epizodi zajedno učestvuju u igri skidanja. "Ko bi igrao ovakvu igru s bratom ili sestrom?" zapitali su se neki. Nije ovo jedina greška koja se zalomila rediteljima "Prijatelja". Jedna od najupečatljivijih je ona vezana za Rosov rođendan.

Tako u jednoj epizodi on govori Ganteru da mu je rođendan u decembru, u drugoj epizodi Džoiju da mu je rođendan 18. oktobra.

I Rosova ljubav Rejčel isto je zaboravila kad je rođena, u jednoj epizodi govori da je Vodolija, što datumski spada u januar ili februar, dok drugi put kaže da je na svet došla u maju.

Uprkos svim navedenim greškama, kultni status ove serije i dalje ne jenjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: