De Niro je "Irac", a tu su i Paćino, Peši i naravno Skorseze VIDEO

Netfliks je objavio prvi trejler za dugo očekivani film Martina Skorsezea nazvan "The Irishman", u kojem glume Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 01.08.2019.

10:10

De Niro je
Foto: Printscreen YouTube/Netflix

Legendarni reditelj je film najavljivao još 2010. godine kada je rekao da će se ponovo udružiti sa De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Čarlsa Brenta "I Heard You Paint Houses".

To se još nije dogodilo, uz ostalo i zbog novca koji je bilo potrebno uložiti da bi se digitalno podmladili glumci, prenosi Eskvajer. Skorseze je uz pomoć Netfliksa konačno realizovao svoju ideju.

Frenk Širen, koga glumi De Niro, obavlja prljave poslove za mafiju i, po svemu sudeći, učestvuje u ubistvu Džimija Hofe, kojeg glumi Al Paćino. Kroz čitav trejler se smenjuju scene ubistava koje je Širen obavljao za mafiju.

Osim tri najveća mafijaša na filmskom platnu, De Nira, Paćina i Pešija, u filmu "The Irishman" glume još Bobi Kanavale, Ana Pakvin, Rej Romano i Džesi Plemons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: