Povratak Maverika: Tom Kruz najavio novi "Top Gun"

"Top Gun" se vratio. Tom Kruz se iznenada pojavio na Komic-Konu (Comic-Con) kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog akcionog filma.

Kultura

Izvor: B92, N1

Subota, 20.07.2019.

10:54

Povratak Maverika: Tom Kruz najavio novi
Foto: Getty/Kevin Winter

"Top Gun: Maverick" trebalo bi da počne da se prikazuje u junu 2020. godine i u njemu će se vratiti Kruzov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svetsku zvezdu.

"Stalno me pitaju: Kad ćeš da napraviš drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osećao sam da je moja odgovornost da to ispunim", rekao je Kruz obožavaocima na Comic-Conu koji okuplja ljubitelje filmova, televizije i knjiga u San Dijegu u Americi.

U insertu se vidi Kruz obučen u slavnu kožnu jaknu Pita "Maverika" Mičela, kako se trka na motoru i upravlja borbenim avionom leteći kroz uski snegom ispunjeni kanjon. Nastavak sledi više desetina godina od originalnog filma iz 1986. godine i u njemu se pojavljuju glumci Majls Teler, kao sin pilota Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards i koji je bio ubijen tokom vežbe u prvom filmu.

U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Džon Ham, Ed Haris i Val Kilmer, ponovo u ulozi Maverikovog suparnika "Ajsmena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: