Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa

Prošlog vikenda u Londonu su dodeljene "Rakuten TV Empire" nagrade, koje britanski časopis Empire dodeljuje najuspešnijim filmovima u proteklih 12 meseci. Reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu "Legend of Our Lifetime", a u govoru prlikom dodele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2018.

20:45

Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa
GettyImages

Slavni reditelj je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu sledeće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

"Uvek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima - od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovde snimim dosadašnje filmove, a verujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vreme snimanja novog dela imaće 76 godina, piše Empire Online.

A ni sam Spilberg nije mlađi. Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl "Ready Player One" u bioskope stiže u maju. Taj film je, pre nekoliko dana, dobio i svoj finalni trejler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: