Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina

Leonardo Dikaprio ruskog predsednika smatra „veoma, veoma, veoma interesantnim“. Glumac kaže da je očaran ruskom istorijom i da je spreman da igra ne samo Putina, nego i Lenjina i Raspućina.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2016.

08:31

Dikaprio: Voleo bih da glumim Putina
Foto: YouTube Screenshot

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio u intervjuu nemačkom listu „Velt am zontag“ ispričao je da bi sa zadovoljstvom igrao predsednika Rusije Vladimira Putina.

„Putin je veoma, veoma, veoma interesantan i ja bih ga sa zadovoljstvom glumio“, rekao je glumac listu.

Dikaprio je dodao da se lično susreo s Putinom pre nekoliko godina u Sankt Peterburgu na forumu posvećenom spasavanju sibirskih tigrova.

„Moj fond je finansijski podržavao nekoliko projekata za zaštitu ovih divljih mačaka. Putin i ja smo razgovarali samo o zaštiti ovih predivnih životinja, nikako o politici“, dodao je Dikaprio.

On je takođe rekao da je očaran istorijom Rusije.

„Lenjin bi takođe bio interesantna filmska uloga. Ja bih sa zadovoljstvom igrao i Raspućina. Smatram da je potrebno da bude više filmova o ruskoj istoriji“, rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: