Kultura

Utorak, 14.03.2017.

11:07

Petar Janjatović kolabirao na komemoraciji

Poznati beogradski rok kritičar Petar Janjatović onesvestio se dok je govorio na komemoraciji u čast preminulog kolege Ante Perkovića u Zagrebačkom kazalištu mladih, piše hrvatski Novi list.

Izvor: Novi list, N1

Petar Janjatović kolabirao na komemoraciji
Foto: Medija centar Beograd / mc.rs

Kako se navodi, potresna komemoracija je završena naglo kada se Janjatović s mikrofonom u ruci srušio. Srećom, u publici je bio lekar koji mu je priskočio u pomoć pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Janjatović je, prema pisanju Novog lista ,doživeo srčani udar i prebačen je u Vinogradsku bolnicu. Kada su ga iznosili iz sale, bio je svestan.

"Odlazi dobar svet kojem je pripadao Ante, a sve više ostaje polusvet", rekao je Janjatović neposredno pre nego što mu je pozlilo.

Hrvatski novinar, rok kritičar i muzičar Ante Perković preminuo je petog marta u Zagrebu u 44. godini života.

Pisao je za studentski magazin Puls, Jutarnji list, Homo volans i Nomad. Muzičku karijeru započeo je 2002. godine u grupi Djeca, a kasnije je objavljivao i kao solo muzičar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: