Konjica, psi i orkestar prošetali Knezom FOTO

Gotovo svi vidovi policije, uključujući kriminalističu, vatrogasno-spasilačku, konjicu, kao i policijski orkestar prošetali su Knez Mihajlovom ulicom.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

18:49

Default images
Foto: Tanjug

Svi oni bili su deo tradicionalnog defilea Policijske uprave grada Beograda, povodom sutrašnjeg Dana MUP-a, slave i Dana policije.

Savetnik načelnika Policijske uprave Miodrag Bulatović poručio je da će policija i dalje raditi odgovorno, profesionalno, poštujući zakon i sve građane Srbije.

Nakon polučasovnog defilea centralnom beogradskom ulicom do Kalemegdana, uz učešće predstavnika gotovo svih vidova policije, uključujući i kriminalističku, vatrogasno-spasilačku, konjicu, policijski orkestar, Bulatović je poručio gradjanima da su rezultati u zaštiti života i imovine gradjana, obezbedjivanju javnog reda, boljoj bezbednosti saobraćaja, doprineli jačanju poverenja gradjana u policiju.

"Ministarstvo je svesno da bez partnerskih odnosa sa gradjanima nema rešavanja problema", rekao je Bulatović gradjanima na Kalemegdanu i istakao da je javnost rada jedan od osnovnih karakteristika funkcionisanja policije u svakom demokratskom društvu.
Foto: Tanjug
On je podsetio da policija izvršava najsloženije zadatke kako bi ukupna bezbednost gradjana bila podignuta na još viši nivo i pozvao gradjane da sutra dodju u Nastavni centar Makiš, gde će biti održana centralna proslava Dana MUP-a, slave i Dana policije.

U okviru centralne manifestacije, biće prikazan defile jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih službenih vozila, uključujući borbena, kao i pokazno - taktičke vežbe, saopštio je ranije MUP.
Foto: Tanjug
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položiće venac na spomen - ploču prvom ministru policije Jakovu Nenadoviću, dok će direktor policije Milorad Veljović položiti venac na Čukur-česmi.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: