"Nema nove istrage o helikopteru"

Iz kabineta predsednika Srbije rečeno je za list Danas da predsednik Tomislav Nikolić neće pokretati novu istragu o padu vojnog helikoptera.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

20:07

Default images

Novinari beogradskog lista su se Predsedništvu obratili s pitanjem da li će Nikolić kao vrhovni komandant vojske zatražiti novu i nezavisnu istragu o padu vojnog helikoptera u kome je stradalo sedam osoba.

“Predsednik Tomislav Nikolić neće pokretati novu i nezavisnu istragu o padu helikoptera nakon objavljenih izveštaja dve komisije o tom događaju, niti postoji razlog zbog čega bi on to radio“, navodi se u odgovoru koji je "Danas" objavio na svom sajtu.

"Danas" je isto pitanje poslao i kabinetu premijera Aleksandra Vučića, iz koga je rečeno da se obrate Ministarstvu odbrane, odakle je stigla nezvanična informacija da do sada nije bilo reči o pokretanju nove istrage.

Tužilaštvo sprovodi predistražnje radnje u istrazi o padu vojnog helikoptera, a izjave bi uskoro trebalo da daju najviši oficiri VS i ministar odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: