Bajatović lider vojvođanskog SPS-a

Dosadašnji lider vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović ponovo izabran za predsednika tog odbora na Devetom kongresu Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu.

Izvor: B92

Nedelja, 30.11.2014.

17:26

Default images

Po okončanju Kongresa u Novom Sadu održana je i prva sednica novog saziva Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu na kojoj je izabrano rukovodstvo tog odbora, odnosno potpredsednici i Izvršni odbor.

Za potpredsednike vojvođanskih socijalista, na predlog Dušana Bajatovića, izabrani su Radislav Striković, Goran Radić, Livija Gavrilović, Marko Rovčanin, Sreten Jovanović i Tamara Zagorac Mešter.

Za sekretara izvršnog odbora izabran je Ivan Đoković, a izabrano je i 27 članova novog Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora SPS-a.

Na današnjem Kongresu odlučeno je i da se poveća broj članova pokrajinskog odbora, tako da ih je sada 95, dok ih je u prethodnom sazivu bilo 20 manje.

Kongresu pokrajinskog opdbora SPS-a, koji je održan pod sloganom "Reč je o budućnosti", prisustvovali su zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović, potpredsenici te stranke Branko Ružić i Aleksandar Antić, kao i predstavnici stranaka koje su koalicioni partmeri SPS-a na republičkom nivou i u velikom broju loakalnih zajednica, Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije.

Naprednjake je predstavljao član Predsedništa i predsednik Gradskog odbora Novog Sada i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dok je u ime Jedinstvene Srbije gost na Kongresu bio predsednik Pokrajinskog odbora te partije i zamenik predsednika Srđan Kružević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: