Osuđenik zadavio ženu tokom posete

Osuđenik iz Niša Ivan Milovanović (35) je danas oko 12.30 zadavio svoju suprugu tokom slobodne posete u niškom KPZ-u, saznaje B92.

Izvor: B92, Južne vesti

Petak, 22.08.2014.

13:42

Default images

Milovanović je ubio suprugu Bojanu za vreme njene posete u prostorijama Kazneno-popravnog zavoda u Nišu.

"Oni su mogli da se viđaju u prostoriji za posete bez nadzora na osnovu posebnog prava osuđenih lica definisanog Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija koje to predviđa", objasnili su za portal Južne vesti u Upravi KPZ.

Prema nezvaničnim saznanjima Južnih vesti, obezbeđenje je zateklo osuđenika nad beživotnim telom njegove supruge, nakon čega je sat vremena bezuspešno trajala reanimacija.

Milovanović je višestruki povratnik i ovo mu je četvrti put da izdržava zatvorsku kaznu. Poslednja kazna na koju je osuđen je 3 godine i 10 meseci i to zbog trgovine narkoticima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: