Pljačkali ljude u centru Beograda

Policija uhapsila devetnaestogodišnjeg A.S. koji je uz pretnju pištoljem u Beogradu građanima oduzimao novac i mobilne telefone. Traga se za saučesnikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

18:22

Default images

Beogradska policija uhapsila je danas A.S. (19) osumnjičenog za više razbojništava u blizini tržnog centra Ušće, na prostoru Kalamegdanskog i Karađorđevog parka, dok se za njegovim saučesnikom C.K. (19) još traga.

U saopštenju policije se precizira da su A.S. i C. K. i dvoje maloletnika vršili krivična dela tako što su prilazili građanima i uz pretnju pištoljem im oduzimali novac i mobilne telefone.

Deo oduzetih predmeta je pronađen kod osumnjičenog A. S. i uz potvrdu oduzet, a on je predat nadležnom tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da su A. S. i C. K. izvršili više krivičnih dela razbojništva, pa je policija pozvala građane da se jave ako ih prepoznaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: