Slovačka stranka uz Vučića

Slovačka stranka je večeras saopštila da je njen Glavni odbor prihvatio predlog Predsedništva da podrži listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem".

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2014.

23:49

Default images

Slovačka stranka pozvala je Slovake da na izborima glasaju za tu listu.

Slovačka stranka je najavila da će od sutra krenuti u aktivnu kampanju za podršku toj listi među svojim biračima.

"Mi, stranka nacionalne zajednice Slovaka sami nemamo dovoljno snage da zaštitimo stečena prava i slobode pripadnicima naše zajednice, koja su nam u prošlosti bila niz puta uskraćena. S obzirom da Slovačka stranka ima iste poglede i stavove na stanje u Srbiji i na način kako ih rešiti, mi smo prepoznali da jedino u Aleksandu Vučiću i listi koju on predvodi, je šansa da Srbija izađe iz sistema koji je omogućio i odobrio neograničenu korupciju i bezakonje u državi", navodi se u saopštenju.

Borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, kako se dodaje, ne sme da stane u istrazi ili u fiokama sudova ili policije, već mora biti do kraja završena i krivci moraju biti kažnjeni.

"Uspostavljanje vladavine prava, borba protiv korupcije, borba za jednakost svih građana pred zakonom, privlačenje stranih investicija, razvoj poljoprivrede i borba za bolji život svih građana u Srbiji su naši zajednički ciljevi. Bez vladavine prava, Slovaci i ostali građani ostaju samo nemi posmatrači sve težeg života i sve većeg propadanja naše države, ali i naše zajednice u Srbiji", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: