Dveri: Imaćemo dvocifren rezultat

Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, kaže Boško Obradović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

21:48

Default images

"“Ni izborna krađa, ni medijski mrak ne mogu da zaustave Dveri da udju u Skupštinu Srbije, jer narod želi autentične predstavnike, a ne one koji su opljačkali zemlju u protekle 24 godine”", poručio je lider Dveri sa predizbornog skupa u Užicu.

Ako udju u vladu, Dveri će uraditi u Srbiji sve ono što je predsednik Rusije Vladimir Putin uradio u toj zemlji, istakao je Obradović.

“Oporezovaćemo tajkune i strane banke, uvešćemo patriotsko obrazovanje i redovno služenje vojnog roka, doneti zakon o stranim agentima u Srbiji, zabranićemo ideologije homoseksualizma i na svaki način podržati domaću privredu i poljoprivredu”, rekao je Obradovih, izlažući program ovog političkog pokreta.

Obradović je 20-ti dan za redom uputio poziv lideru SNS Aleksandru Vučiću na TV duel, ocenjujući predizbornu skandaloznom.

Sve je to jedna velika laž kao i borba protiv korupcije i kriminala Aleksandra Vučića. U zatvoru se ne nalazi nijedan političar niti tajkun na osnovu pravosnažne presude. Ta borba je laž, a istina je da je Miroslav Mišković finansirao i Vučića i Nikolića.To je ono što danas u Srbiji smeju da kažu jedino Dveri”,rekao je Obradović u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: