Lopovi haraju po okolini Leskovca

Meštani sela u okolini Leskovca uplašeni su zbog učestalih krađa, i sve većeg broja provala u kuće i vikendice u njihovom kraju.

Izvor: B92

Nedelja, 16.02.2014.

17:15

Default images

Lopovi svakodnevno iz kuća pomoćnih zgrada, vikendica i prodavnica kradu sve što mogu da ponesu pa čak i fizički napadaju ukućane.

Meštani leskovačkih sela uplašeni zbog čestih krađa, ugrađuju rešetke na prozorima. Metalne rešetke postavio je i bračni par Djurić iz sela Bogojevce, jer su ih lopovi pre mesec i po dana pretukli i oteli im 30.000 dinara.

Stanovnici desetak sela i prigradskih leskovačkih naselja tvrde da lopovi svake noći planski pljačkaju odredđeno područje. Kuće i prodavnice pojedinih vlasnika obijane su i tri puta u toku godine.

U poslednja tri meseca samo na izletištu Pašina česma kod Leskovca obijeno je 20 vikendica. Lopovi dolaze kamionom i odnose sve od kapije do nameštaja.

U policijskoj upravi u Leskovcu nisu želeli da odgovore na pitanja koliko evidentiranih pljački imaju u poslednja tri meseca i koliko je lopova uhapšeno.

A oštećeni građani moći će da nadoknade štetu samo ako su osigurali pokretnu i nepokretnu imovinu.

Više o tome pogledajte u našem prilogu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: