Ćirić: Ne napuštam DS

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ćirić saopštio je danas da nije i da ne namerava da napusti tu političku partiju u kojoj je od 1992.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

10:53

Default images

"Nemam nameru da napuštam DS", naveo je Ćirić povodom informacija u pojedinim medijima da će posle odlaska nekadašnjeg lidera DS Borisa Tadića i više stranačkih funkcionera, to učiniti i on.

Ćirić je u stranačkom saopštenju naveo i da je siguran da će ogromna većina članova stranke prepoznati važnost sadašnje situacije i da će dati još veći doprinos borbi za demokratizaciju zemlje.

"Demokratskoj stranci sam se priključio 1992. godine, i svih ovih godina, obavljajući različite dužnosti, učestvovao u kreiranju i sprovodjenju njene politike", dodao je on.

Podsetimo, nakon počasnog predsednika DS Borisa Tadića, stranku je napustilo nekoliko istaknutih čalonova, poput Miodraga Rakića, Marka Đurišića i Gorana Bogdaovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: