KG: Sa 2,73 promila vozio šleper

Poljski kamiondžija M.H. (48) priveden je kada ga je policija kod Kragujevca zaustavila i kada je alko test pokazao da ima 2,73 promila alkohola u krvi.

Izvor: B92

Subota, 28.09.2013.

10:49

Default images

On je vozio šleper sa prikolicom, a posle trežnjenja u policijskom pritvoru je odveden kod sudije za prekršaje.

"Ovaj vozač nije imao da plati 50.000 dinara, koliko je iznosila kazna. Zato je sada smešten u zatvor u Petrovcu i tu mora da leži 50 dana. Zatvorski dan kompenzuje 1.000 dinara kazne, i zbog toga mora da bude u zatvoru i da odleži do poslednjeg dinara. Osim toga, kažnjen je i na godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilima na teritoriji Srbije", kažu u kragujevačkoj policiji.

Proteklog vikenda u noćnim i jutarnjim satima, sprovedena je pojačana kontrola saobraćaja na području grada Kragujevca, i otkriveno je 78 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Među njima je bilo troje koji nemaju vozačku dozvolu, a njih 29 je prekoračilo brzinu kretanja. 66 vozača nije koristilo sigurnosni pojas za vreme vožnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: