Krstić se sastao sa Vučićem

Potencijalni ministar finansija Lazar Krstić, diplomac čuvenog univerziteta Jejl, doputovao je u Beograd, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2013.

15:57

Default images

Kako saznajemo, Krstić se sastao sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. On je posle kratkog boravka u glavnom gradu, otputovao kod porodice u Niš.

Krstić je rodom Nišlija, a nakon što je kao đak generacije maturirao u gimnaziji "Bora Stanković", primljen je na prestižni američki univerzitet Jejl i tamo dobio stipendiju za školovanje koje je godišnje koštalo 42.500 dolara.

Već od prve godine studija izdvojio se kao jedan od najboljih akademaca, u trećoj godini proglašen je najperspektivnijim, a 2007. je i diplomirao u oblasti matematike, etike, politike i ekonomije. Tada počinje karijeru u konsultantskoj kući "Mekinzi", gde kao finansijski ekspert radi i danas.

Prema ranijim saznanjima B92, vrh države pregovara sa mladim srpskim diplomcem prestižnog Jejla, koji radi u čuvenoj konsultantskoj kući "Mekinzi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

246 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: