Bojanu Pajtiću ponovo prete smrću

Kabinet vojvođanskog premijera Bojana Pajtića saopštava da je on dobio anonimno pismo u kojem mu navodni veteran iz ratova u Hrvatskoj i Bosni preti smrću.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2013.

15:50

Default images

U pismu se navodi da će Pajtiću zato što navodno “sprema mrak nad našom Vojvodinom”, biti presuđeno “trofejnim valterom”.

Prethodnih dana Bojanu Pajtiću su pretnje upućivane grafitima, anonimnim telefonskim pozivom kao i plakatima koji su bili oblepljeni po Novom Sadu.

Vlada AP Vojvodine ponovo opominje sve stranke koje su protiv ustavnih i zakonskih prava građana Vojvodine da povedu računa o kvalifikacijama koje javno iznose, jer neodgovorne izjave stvaraju zapaljivu atmosferu i podele među građanima, rađaju ekstremizam i potencijalno ugrožavaju živote ljudi.

U saopštenju se dodaje da neodmerene i zapaljive izjave čelnika SNS, SPS, DSS i Dveri povodom predloga Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine i dalje izazivaju posledice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: