Devojčica lagala da je silovana

Policija nije našla dokaze o navodnom silovanju šesnaestogodišnje devojke na Novom Beogradu. Maloletnica proznala da je događaj izmislila iz ličnih razloga.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2013.

17:59

Default images

"Radeći na rasvetljavanju svih okolnosti prijavljenog silovanja šesnaestogodišnje devojke, koje je navodno izvršeno u ponedeljak, 4. februara od 13 do 13.30, u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, policija nije došla do dokaza da se prijavljeni slučaj zaista desio", piše u saopštenju MUP-a.

Kako se navodi, maloletnica je u razgovoru s policijom, koji je obavljen u prisustvu njene majke, objasnila da je događaj izmislila iz ličnog razloga.

Izveštaj o događaju policija će proslediti državnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva.

Elektronski mediji su juče preneli da je šesnestogodišnja devojčica silovana u podrumu zgrade u Ulici Jurija Gagarina, u Bloku 62, na Novom Beogradu, kao i da joj je silovatelj pretio nožem.

Rečeno je i da je u toku intenzivna policijska potera za silovateljem, koji je opisan kao muškarac star od 35 do 40 godina, kao i da je reč o tamnoputoj osobi visokoj 175 cm

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: