NS: Devojka pretučena na smrt

Novosadska policija pronašla sinoć beživotno telo Vladislave Č. (25). Policija traga za njenim dečkom Darijanom Musićem (25), koji je osumnjičen za ubistvo.

Izvor: Beta, Blic

Utorak, 13.11.2012.

07:40

Default images

"Telo devojke pronađeno je u stanu u Fruškogorskoj ulici, u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić, naglasivši da se za počiniocem intenzivno traga.

Sudija Alimpić je kazao da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Prema pisanju "Blica", Vladislava Č. je bila manekenka, a sumnja se da je ubistvo počinio Darijan Musić (25), za kojim policija intenzivno traga. To je potvrđeno i Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

"Prema prvim podacima kojima raspolažemo, devojka je u stanu živela zajednom sa momkom, a upravo za tim mladićem se traga", rekao je Alimpić.

"Policija poziva sve građane koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom da se jave na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55", navedeno je u saopštenju novosadske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: