SRS: Sramni susret Dačića i Tačija

Srpska radikalna stranka najoštrije je osudila kao "izdajnički i kukavički" susret premijera Ivice Dačića s kosovskim premijerom Hašimom Tačijem.

Izvor: B92

Subota, 20.10.2012.

17:21

Default images

Iz SRS-a za Tačija kažu da je "ratni zločinac i kriminalac, čovek koji je trgovao ljudskim organima i izvršio etničko čišćenje Srba u pokrajini".

SRS je u saopštenju pozvala Dačića da se upravo zato što patetično ističe da je rođen na Kosovu izvini porodicima onih koji su pobijeni u sklopu monstruozne trgovine ljudskim organima na čijem je čelu stajao Hašim Tači, zvani Zmija.

"Sramni susret Tači - Dačić je još skandalozniji ako se zna da ovih dana premijer Srbije ne sme ni jednom rečju da pomene stogodišnjicu oslobađanja Kosova i Metohije u Prvom balkanskom ratu", dodaje se u saopštenju SRS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: