Dačić: Čeda nije dobro obavešten

Predsednik vlade Srbije Ivica Dačić demantovao je lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je izjavio da aktuelna vlast svađa Srbiju s Evropom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

17:47

Default images

"Kako mi to svađamo nekoga sa Evropom? Pre nedelju dana sam bio u Briselu, gde sam vodio izvanredne razgovore. Imamo izvanrednu komunikaciju i očigledno je da Čedomir Jovanović nije dobro obavešten", kazao je Dačić.

Premijer je demantovao i Jovanovićevu tvrdnju da državni organi nisu raspravljali o rebalansu budžeta.

O rebalansu budžeta, dodao je Dačić, raspravljali su Nacionalni savet za privredni oporavak, Socijalno-ekonomski savet, Nacionalni agrarni savet.

"O tome smo imali sastanak i sa sindikatima, (Mlađan)Dinkić je imao sastanke i sa drugima, ne znam s kim je još trebalo da razgovaramo", rekao je Dačić novinarima u Preševu.

Predsednik vlade Srbije izjavio je da se protiv SPS-a u medijima vodi kampanja i stvara slika da je ona kočnica u borbi protiv kriminala, ali da on neće to dozvoliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: